Ενδιαφέρουσα εκδήλωση της Lions Club Specialty Kolonaki Sun στην Αθηναική Λέσχη

Η σημαντική εκδήλωση της Lions Club Specialty Kolonaki Sun, για τον Πυλώνα των Lions Παιδικό Καρκίνο, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, στην ΑΘηναική Λέσχη της οδού Πανεπιστημίου . Έγκριτοι επιστήμονες , μίλησαν για τον Παιδικό Καρκίνο, όπως ο Β Αντιπρόεδρος της Λέσχης Δερματολόγος Ιωάννης Πέρος, ο Πρόεδρος Παιδικού Καρκίνου και Αντιπροεδρος Ογκολόγων Παθολόγων Ελλαδος, Μιχάλης Νικολάου ο Δημιουργός του ” ΟΙΚΟΘΕΝ “, ο γνωστός Χειρουργός του Θυρεοειδή Καρκίνου Σταύρος Τσιριγωτάκης Δημιουργός του Συλλόγου Ευθύνη , ο Πρόεδρος της Όρασης στην λέσχη ο γνωστός οφθαλμίατρος Γιώργος Κατσουράκης, και ο Γυναικολόγος Γρηγόρης Γκιγκότε. Τελετάρχης της βραδιάς ήταν ο Αντιπροεδρος της λέσχης Δικηγόρος Δημήτρης Τσιλιμιγκάκης. Μέρος των εσόδων δόθηκαν για το Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Βασιλεία Ναίλς, πραγματοποίησε επίδειξη μόδας με μεγάλη επιτυχία. Βραβεύτηκε ο γνωστός ιστορικός,κριτικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς για την προσφορά του στην τέχνη και στην λογοτεχνία . Την βραδιά πλαισίωσε μουσικά η χορωδία ” Ραψωδοί “ με 2 σολίστ σοπράνο, του παγκοσμίου φήμης συνθέτη Παναγιώτη Καρούσου . Και έκλεισαν το πρόγραμμα με μεγάλο κέφι ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Βενετσάνος μαζί με την γνωστή τραγουδίστρια Εύη Κρανιδέλη. Στην διάρκεια της ενδιαφέρουσας βραδιάς, μίλησαν η δραστήρια Ιδρυτική Πρόεδρος της λέσχης Lions Club Specialty Kolonaki Sun, γνωστή σχεδιάστρια μόδας Billy Joe, η Μαρίνα Πατούλη Πρόεδρος της Ουνέσκο Βορείων Προαστείων και η γραμματέας του Θέματος 117Α Lions Mαρίνα Μάγειρα. Από το Δ.Σ.της λέσχης έδωσαν το παρών, η Γραμματέας Μαρία Κούρκουλου, ο Ταμίας Αργύρης Κοντονικολάου και ο Gst , γνωστός Παρουσιαστής Γιώργος Πάππας.
Την βραδιά την τίμησαν πολλοί κοσμικοί όπως ο Γιώργος Λενός δικηγόρος και Ιππότης της Μάλτας και των Βουρβόνων, η Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού Μέρω Κεσεσίογλου μαζί με την δημοσιογράφο Λεμύ Κοντονή, η Πρόεδρος των Amaryllis Daughters of Penelope, Chapter 421 Ειρήνη Ξακουστή , πρέσβεις από διάφορες χώρες,ο πρωκτολόγος Dr.Αλκιβιάδης Παππάς, o Πρόεδρος του Αντιναρκωτικού αγώνα Γιάννης Δαραβίγκας,η σκηνοθέτιδα ,συγγραφέας και ιατρός Μαρία Αγραπίδου ,οι δημοσιογράφοι Κωνσταντίνος Μαργαρίτης ,Παναγιώτης Βαζαίος,ο πρόεδρος των AHEPA "Saint Filothei" Chapter HJ - 40 Psychico Παναγιώτης Ριζόπουλος, ο ιδιοκτήτης της καλτσοβιομηχανίας “ Πουρνάρας”, οι κοσμικές Εβελυν Μανιός , η Κατερίνα Δασκαλοπούλου , Μάρτζυ Μορφέτα , Τζούλη Κοντή ,ο Θεόδωρος Γεωργίου,Phyllis Tsasis,Βίκυ Ρούτση και άλλοι άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων. Την βραδιά κατέγραψαν οι κάμερες της εκπομπής BILLY JOE tonight.
Φωτογράφοι: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ. Πρακτορείο: Papadakispress.gr

Σχόλια